Да помогнем на малката Мария да има нормален живот

Да помогнем на малката Мария да има нормален живот

Малката Мария, която няма още две годинки, е родена с мегауретер /двоен/ , в резултат, на което има задържане и рефлукс и в двата бъбрека. Това води до много чести бъбречни инфекции, приемане постоянно на различни видове антибиотици в тази крехка възраст. Проблемът е, че ако не се предприемат бързи мерки това ще доведе до бъбречна недостатъчност и спешна нужда от последваща бъбречна трансплантация.

Операцията трябва да се извърши в момент, в който няма инфекция и точно сега е такъв моментът, но докога не се знае. Сега семейството на Мария разчита единствено и само на хора с добри сърца.

„Аз съм Мария и се страхувам от лекарите и болниците, но пък постоянно съм там!

Лекарите понякога се усмихват, понякога са сърдити и притеснени, но винаги когато съм при тях ме е страх, защото често имат едни малки остри неща, с които ме боцкат по ръката! Аз обичам да бъда с децата, обичам да ме водят в детския кът, но често съм болна и с температура и заради това съм вкъщи! Имам прекрасни мама и татко, които много ме обичат!

Тати е строител на покриви, а мама си е вкъщи и ме гледа! Те много ме обичат, но често плачат! Чувам ги вечер, докато съм в леглото! Говорят си за пари, казват, че нямаме, а имаме нужда от тях! Не знам какво точно са парите, но ако Вие имате, ще Ви помоля да ни помогнете, за да спрат да плачат мама и тати! “

Сумата не е голяма, но за семейството на Мария е огромна. Всяка помощ е от значение! Всяко споделяне е важно! Всяка молитва е необходима!

Ако желаете да помогнете, може да го направите с дарение на платформата Павел Андреев тук.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *