ЦСКА загуби баража за Лигата на конференциите, фенове нахлуха на терена (ВИДЕО)

ЦСКА загуби баража за Лигата на конференциите, фенове нахлуха на терена (ВИДЕО)

Феновете на ЦСКА прекратиха за над 20 минути баража за Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948. При резултат 0:2, малко преди края на срещата, привържениците на „червените“ нахлуха на терена и започнаха да чупят всичко на националния стадион.

Причината – поредните слаби игри на тима и отпадането от евротурнирите на ЦСКА през следващата година. Двубоят на секундата бе прекъснат, а отборите веднага се прибраха в съблекалните. Стигна се и до грозни сцени – бой между фенове и полиция. Униформените пък на момента арестува нахлулите. Директорът на ЦСКА Стоян Орманджиев на два пъти пробва да говори с привържениците на тима, но без резултат.

Иначе Неделко Пишчевич откри резултата в 30-ата минута. В 53-ата Педриньо удвои с фамозно изпълнение директно от пряк свободен удар. В 40-ата мин пък гол на ЦСКА бе отменен от ВАР заради засада на Християн Петров. В продължението на първата час пък гредата спаси „червените“. Педриньо преодоля Вион и Юга, след което нахлу в наказателното поле и отправи силен шут по земя от 12-13 метра, който се отби в дясната греда, разходи се през цялата голлиния и излезе в аут.

В крайна сметка след над 20-минутно прекъсване двубоят се доигра, като резултатът остана без промяна – 0:2. Така ЦСКА 1948 стана последният отбор, който се класира за Лигата на конференциите.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *