CooliceHost – създаден от уебмастъри за уебмастъри

CooliceHost – създаден от уебмастъри за уебмастъри

CooliceHost предоставя бързи и сигурни хостинг решения от повече от десетилетие. Компанията ви помага да израснете от експерт до професионалист, като висията им е да подкрепят вашия бизнес във всяка стъпка.

CooliceHost предлага различни планове според нуждите на клиента, като цените започват от една 2,98 евро на месец. Компанията е отличен избор, като се има предвид, че дава услуги, които други хостинг компании не предлагат.

Ето и някои от тях:

  • Бързи уеб сървъри LiteSpeed, доставящи висока производителност

Доказано е, че LiteSpeed ​​Web Server има невероятна производителност по отношение както на мащабируемост, така и на скоростта. Тестът показа, че е 10 пъти по-бърз от Apache. LiteSpeed ​​е повече от 50% по-бърз в доставката на PHP съдържание от Apache (дори с mod_php), когато става въпрос за динамично съдържание.

  • Чист Nginx хостинг с бързо време за реакция и допълнителен бууст

NGiNX произвежда специални форми, всяка от които може да се справи с много връзки. Всъщност той може да обработва 10 000 HTTP връзки едновременно. Това се постига чрез актуализиране на компонент за бърз кръг, който последователно проверява и обработва информацията.

  • Разширена DDoS защита за справяне с всички видове DDoS атаки

CooliceHost разполага с разширена DDoS защита, включена във всички хостинг планове. Това гарантира, че вие, вашите клиенти и потребители няма да забележите никакви DDoS атаки, насочени към вашите ICMP и UDP протоколи, SYN/ACK, DNS усилване, както и Layer 7 атаки.

  • 8 реални и 4 географски IP местоположения

Наличието на локален IP адрес ви улеснява да достигнете до по-добра позиция на вашата компания на националния пазар. Без значение дали имате малък уеб сайт или голям корпоративен портал, без значение дали целта ви е Европа, Северна Америка или Азия и Тихия океан, винаги е по-добре да имате местно IP.

  • Облачно базиран хостинг с голямо количество ресурси с LiteSpeed ​​Enterprise Webserver, LS Cache & DirectAdmin

Плановете за ускорен хостинг са конкурентни на подобни по размер и високо оптимизирани виртуални частни сървъри

Облачно базираните хостинг планове на CooliceHost използват Cgroups Linux технология на ниво ядро, която изолира всеки клиент в неговата собствена виртуализирана среда. Този тип настройка позволява присвояването на ресурси като процесорни ядра и RAM към хостинг план по начин, който се прави към VPS или облачен сървър. Виртуалните машини за облачните хостинг планове се намират в центрове за данни в Германия и имат 1 Gbps интернет връзка. Те се копират на всеки 5 минути в център за данни във Финландия и в случай на повреда на хардуера или центъра за данни акаунтите ще се прехвърлят към резервното местоположение за кратко, докато първоначалният сървър отново започне да функционира.

Наличният cloud hosting дава възможност на клиентите да се възползват от ултра бърз LiteSpeed ​​Enterprise Webserver, LSCache, DirectAdmin Panel, Softaculous инсталатор и дистанционни архиви, като всичко това е без допълнително таксуване. Потребителите могат да се възползват от различни версии на PHP (PHP 5.6, PHP 7.2, PHP 7.1, PHP 7.3, PHP 7.4, PHP 8.0, PHP 8.1, PHP 8.2 и PHP 8.3), защитна стена на уеб приложения (WAF), антивирусна програма, неограничен брой безплатни SSL сертификати и много други.

Не е необходимо клиентите да знаят как да конфигурират или администрират виртуален сървър, тъй като всичко е включено в цената. Предлага се и Cloud hosting с различни държави като опции, включително и България, като услугата се равнява на менижиран VPS в предвид високите ресурси, качественият хостинг и support-а. CooliceHost дава 30-дневна гаранция за връщане на парите за нови покупки.

  • Хибриден облачен хостинг в Европа – висока производителност и надеждност

Облачният хостинг, базиран на LiteSpeed, се предлага с пълно управление, DirectAdmin, Softaculous, ежедневно архивиране, DDoS защита и уникален хардуерен бустер за производителност, които ускоряват уебсайта многократно

CooliceHost предлага безпроблемно мигриране на всякакви уебсайтове или хостинг. Това досега никога не е било толкова лесно и бързо, както с автоматичния софтуер на компанията. Това позволява мигриране на целия хостинг акаунт с помощта на cPanel или Directadmin към новите сървъри.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *