Ботев Пловдив с поражение във Варна, Черно море продължава без загуба (ВИДЕО)

Ботев Пловдив с поражение във Варна, Черно море продължава без загуба (ВИДЕО)

Ботев Пловдив загуби от Черно море с 1:0 при гостуването си във Варна в един от интересните мачове на 11-ия кръг в efbet Лига. Така „канарчетата“ останаха на 12-а позиция в класирането с 9 точки, само на 2 от зоната на изпадащите. Варненци пък все още са без загуба и са на второто място в класирането с 27 точки в актива си, с една по-малко от Локомотив Пловдив, но „черно-белите“ са и с мач по-малко.

„Моряците“ започнаха по-силно срещата и още в първата минута гредата спаси „канарчетата“. В 19-ата минута бившият футболист на Ботев Атанас Илиев даде преднина на домакините. Таранът не съумя да удвои с глава в средата на полувремето. По-късно Гарсия не намери целта, а Даниел Кайзер направи ново спасяване, парирайки опита на Едгар Пашеко. До почивката не се стигна до 100%-ови голово възможности.

През втората част „моряците“ продължиха да натискат. Гарсия, Панайотов и Сула се отчетоха с нови пропуски. Атанас Илиев шутира от воле, но вратарят на „жълто-черните“ отново блесна. Така резултатът не бе променен и Ботев записа загуба далеч от дома.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *