Ботев Пловдив разгроми Локомотив София, наниза му 6 гола (ВИДЕО)

Ботев Пловдив разгроми Локомотив София, наниза му 6 гола (ВИДЕО)

Отборът на Ботев Пловдив постигна много изразителна победа над Локомотив София с 6:0 като домакин в среща от 15-ия кръг на Първа лига. Така тимът постигна най-голямата си победа от началото на сезона. Нещо повече – Ботев отбеляза общо 11 попадения в последните си два мача, след като в предишния кръг победи с 5:3 като гост Ботев Враца.

Още: Ботев Пловдив победи в мач с 8 гола във Враца (ВИДЕО)

Тон за головата фиеста даде Антоан Бароан още в 5 минута на мача, когато след разбъркване в наказателното поле се оказа най-съобразителен и вкара топката в мрежата за 1:0. В 11-та Бароан намери отлично Самуел Акере, който с точен удар в долния ляв ъгъл на вратата на Гайе вкара за 2:0. В края на първото полувреме Ивайло Найденов изрита Антоан Конте при опит да изчисти топката и съдията Занев показа бялата точка. Зад топката застана рожденикът Ивелин Попов, който бе безпогрешен за 3:0.

И втората част жълто- черната доминация продължи и „канарчетата“ нанизаха нови три попадения в мрежата на столичани. В 57 минута Уме Емануел покачи на 4:0 след като получи отличен пас от Антоан Бароан в наказателното поле. Десет минути по-късно самият Бароан бе изведен на добра позиция и не сбърка сам срещу Гайе за 5:0. В 77-та Акере оформи крайното 6:0.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *