Бойко Борисов: Очаквам хората най-сетне да прогледнат, гласът на народа е най-важен (ВИДЕО)

Бойко Борисов: Очаквам хората най-сетне да прогледнат, гласът на народа е най-важен (ВИДЕО)

„За четири години промяна сърбите и румънците ни изпревариха. Кметовете най-много страдат от това, което се случи. Затова аз ги сложих в листите, за да могат и те да ви кажат, ако искате това, което сме направили да се случва, гласувайте“. Това каза Бойко Борисов пред медиите в Пловдив и подчерта, че никой не е направил повече от ГЕРБ за града.

„Очаквам хората най-сетне да прогледнат. Не са минали 4 дни или 4 месеца. Минали са 4 години – един мандат. Резултатът е, че багерът е на едно място и парите ги няма“, каза още лидерът на ГЕРБ. Той присъства в Пловдив на първа копка на изграждането на 5–километровото трасе, което ще свърже „Скобелева майка“ с „Асеновградско шосе“. Инвестицията е 41 милиона лева, а срокът за изпълнение – 18 месеца.

„Кметовете най-ясно и най-много страдат от това, което се случва. Защото 5,9 млрд. са проектите за догодина. Тези кметове, които се излъжат да разкопаят с багери, горчиво ще съжаляват“, допълни той. Борисов уточни, че е имало и време, и пари, целият обект да се реализира, като сега се прави копка за едва 160 метра.

За купения вот

По думите на Борисов това, което отчитат като успех на ПП-ДБ, е направено главно от депутати на ГЕРБ. Борисов коментира и купуването на гласове. „Никога не сме се интересували от него“, каза той. „Еднакво лошо е и платеният купен вот, и корпоративният на олигархията“, допълни той. „Питат ме 4 години какво правим срещу корупцията. Но ние не сме в управлението, ние сме в сутерена. А корупцията е по високите етажи“, коментира Борисов.

„В действителност смятам, че гласът на народа е най-важен. Каквото си изберем, това ще търпим. Нека всеки да излезе да гласува, който за каквото иска“. Борисов обясни, че от ГЕРБ ще открият кампанията без тържества. „Без тържества ще идем да се разпишем“, допълни той.

Приоритетите в програмата на ГЕРБ

Бойко Борисов очерта и акцентите в програмата на ГЕРБ. „Първо – сигурност, защото виждате в цяла Европа, правителства и партии падат заради мигрантската криза, единствено при Бойко Борисов имаше нулева миграция. Второ – образованието, трето – санирането и четвърто – по инфраструктурните проекти – каквото даде Господ“, каза Борисов.

„Ние утре пак ще се занимаваме с джендъри, ще се занимаваме със Закон за личния фалит – тези, които мамят, да могат да мамят още, които мамят. Друг е дневния ред“, категоричен бе Борисов. „Отивам за Стара Загора, исках да видя безвремието как ви се отразява на пловдивчани, защото преди четири години ви оставих 44 милиона лева проект, който сега щеше да е готов заедно с другата посока – 125 милиона. Сега ми казват, че ще мине над 350 милиона вече следващата отсечка, а днес това, което с толкова усилия кметът и шефът на АПИ, да му благодаря все пак на момчето, са 160 метра. Вие разбирате ли 4 години какво се промени за четири години – тройно по-скъпо, четири загубени години, още няма отчуждителни процедури… Днес правите водосвет за 160 метра – голям успех, чудовищен, красива работа“, каза Борисов, който присъства на започналото изграждане на Югоизточния обход на Пловдив.

На символичната първа копка на Югоизточния обход на Пловдив за изграждане на участъка при кръстовището за с. Ягодово присъстваха освен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кметът на Пловдив Костадин Димитров,  областният управител Христина Янчева, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, заместник и районни кметове и представители на АПИ.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *