Безплатно обучение за работа с Word, Excel и PowerPoint в Пловдив

Безплатно обучение за работа с Word, Excel и PowerPoint в Пловдив

От „Клъстер Тракия икономическа зона“ ще проведат безплатно обучение за придобиване на основни компютърни умения с програми на Microsoft. То ще се проведе на 21 октомври (понеделник), 2024 г., от 10:00 – 16:00 часа, присъствено, в Център за професионално обучение Тракия, гр. Пловдив, бул. „Александър Стамболийски“ №2 (сградата на Професионалната гимназия по машиностроене).

Обучението за дигитално управление и оптимизиране на работните процеси се осъществява в рамките на проект AgroDigiRise/101083473 на Европейския цифров иновационен хъб в земеделието AgroHub.BG. В него могат да бъдат включени представители на малки и средни предприятия, публична администрация, земеделски производители, агрономи, консултанти в агросектора.

Какво ще научат?

  • Основни функции при работа с Excel
  • Основни функции при работа с Word
  • Основни функции при работа с PowerPoint

При интерес – моля до 16 октомври да ми пишете на [email protected] или да се регистрирате като попълните формата в https://edih.agrohub.bg/calendar/дигитални-умения-и-оптимизиране-на-ра/

Информация за други предстоящия събития, обучения и консултации на AgroDigiRise може да откриете на https://edih.agrohub.bg/calendar/.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *