Безплатни курсове за програми на Microsoft организира Клъстер Тракия икономическа зона

Безплатни курсове за програми на Microsoft организира Клъстер Тракия икономическа зона

Сдружение „Клъстер Тракия икономическа зона“ стартира безплатни курсове за запознаване и придобиване на основни умения за работа с компютърни програми на Microsoft (Excel, Word, PowerPoint) за дигитално управление и оптимизиране на работните процеси в малки и средни фирми, земеделски стопанства и публични администрации. Обучението се осъществява в рамките на проект AgroDigiRise/101083473 на Европейския цифров иновационен хъб в земеделието AgroHub.BG.

Първата дата за курса е 04.10.2024, от 10:00 – 16:00 часа, присъствено, в Център за професионално обучение Тракия, гр. Пловдив, бул. „Александър Стамболийски“ №2 (сградата на Професионалната гимназия по машиностроене). Как да създаваме и форматираме документи, таблици с различна структура, анимиране и дизайн на слайдове за презентации ще обясни доц. д-р инж. Таня Титова-Костуркова, ръководител катедра – Университет по хранителни технологии, Пловдив.

Обучението е подходящо за земеделски производители, агрономи, консултанти на земеделски производители, представители на малки и средни предприятия, общински служители.

Записването за безплатния курс е най-късно до 1 октомври на agrohub.bg или с обаждане на тел. 0886300333 – Катя Стайкова, директор на „Клъстер Тракия икономическа зона“.

Вижте другите безплатни услуги /обучения, консултации и демо дни/, както и събитията на AgroDigiRise на https://edih.agrohub.bg/calendar/ – Възползвайте се от тях, за да повишите знанията и уменията си, да сте конкурентноспособни и да улесните работата си!

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *