ГЕРБ издигна Антон Хекимян за кандидат за кмет на София

ГЕРБ издигна Антон Хекимян за кандидат за кмет на София

ГЕРБ-СДС регистрира бившия журналист и телевизионен водещ Антон Хекимян като кандидат за кмет на София. Той повежда и листата с общински съветници на коалицията ГЕРБ-СДС, а втори ще бъде досегашният председател на общинския съвет Георги Георгиев.

„Решението не е лесно, но съм го взел лично аз и напълно съзнателно. Поисках да ми бъде отделено време, за да помисля. Имах лична среща с г-н Борисов и той лично ми предложи да бъда кандидата за кмет. Искам да му благодаря за подкрепата и за доверието, както и на партийния актив на ГЕРБ. Получил съм и номинации от градската структура“, разказа Хекимян пред журналисти. По думите му той е получил уверение, че занапред ще има самостоятелност във вземането на решенията, подготвен е и екипа му за работа.

„От 20 години живея в София. През цялото това време като журналист в bTV съм критикувал. Обсъждали сме действия, които се случват в Столична община. Търсили сме как да се решат проблемите на гражданите и винаги съм проявявал отношение. Визията ми за София е да станем още по-зелен град, по-иновативен, с повече образование“, каза Хекимян пред сградата на Общинската избирателна комисия в София.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *